Van der Wal - Jolink

Van der Wal - Jolink is al jaren een begrip in Apeldoorn en omstreken. De bakkerij heeft inmiddels meer dan 10 vestigingen in de regio Apeldoorn en Arnhem. Voor de website van de bakkerij was men op zoek naar een nieuw, fris ontwerp.

Wat we hebben gedaan

In oktober 2018 werden we benaderd voor het redesign van de online uitingen van de bakkerij. Een fris en smaakvol ontwerp, gecombineerd met authentieke kleurstellingen die passen bij de bakkerij, maken de nieuwe website tot een pareltje. En als hofleverancier zijnde mag ook het bijbehorend predicaat op de website niet ontbreken. 

Na het aanleveren en akkoord op het design hebben we de website ook in een modern en veilig SilverStripe CMS gegoten, zodat het nieuwe ontwerp direct bruikbaar en door de klant op een gemakkelijke manier te bewerken is.

Van der Wal Jolink mobiel
Home topmenu

Van raamwerk tot eindproduct

Elk website ontwerp dat we realiseren begint met een zogenaamd wireframe. Een wireframe is een visuele blauwdruk of schematische weergave van een webpagina, mobiele app of ander digitaal product. Het wordt gebruikt om de structuur, lay-out en functionaliteit van een ontwerp te bepalen voordat er daadwerkelijk wordt overgegaan tot het ontwerp en de ontwikkeling. Daarna volgt de daadwerkelijke ontwerpfase, waarin het wireframe wordt uitgewerkt tot een visueel geheel. 

Wireframe
Home volgens wireframe