Hulp bij het instellen van e-mail op je eigen domeinnaam

Veel mensen willen graag een e-mailadres voor hun bedrijf of product, maar wel met een beetje identiteit. Daarom wordt vaak gekozen voor e-mail eindigend op een eigen domeinnaam.

Microsoft 365

Google Workspace

email illustration

Laat ons je helpen met het instellen van Google Workspace of Microsoft 365

Google Workspace en Microsoft 365. Ze zijn fantastisch! Google Workspace, ooit bekend als G Suite, is als een magische doos vol met Google's beste tools zoals Gmail, Google Drive en Google Meet. En dan hebben we Microsoft 365, de evolutie van Office 365, die alle geliefde klassiekers zoals Word, Excel en PowerPoint combineert met superhandige cloudservices. Maar weet je wat het beste is? We helpen onze klanten persoonlijk met het opzetten van deze diensten, gewoon bij jou op locatie! Dus geen stress, wij regelen alles voor je.

Kortom, dat is:

 • Zakelijke e-mail op je eigen domeinnaam naar keuze
 • Geen zorgen over opslaglimieten
 • Gedeelde bestanden met iedereen binnen je organisatie
 • Voor een vast laag bedrag per maand

Zorgeloos e-mailen. Hoe het werkt.

Wanneer je gebruikt maakt van onze e-mailinstallatie service gaan we alsvolgt te werk.

 • 1.

  Welke adressen voor welk doeleind?

  We brengen samen met je in kaart welke e-mailadressen je wilt gaan gebruiken en voor welk doeleinde. Vaak betekend meer e-mailadressen dat je ook tegen hogere kosten aanloopt. Daarom zoeken we samen uit welke e-mailadressen nodig zijn, en welke forwarders of aliassen we kunnen inzetten om je e-mailverkeer zo gestroomlijnd mogelijk te organiseren.

 • 2.

  Installatie

  Wij gaan aan de slag met het installeren en migreren van je e-mailadressen naar een geschikte cloud-omgeving. We zorgen dat deze onder je eigen gewenste domeinnaam komt te hangen, bijvoorbeeld hans@bakkerijvandijk.nl. We werken standaard met Microsoft 365 of Google Workspace. 

 • 3.

  Configuratie

  Wanneer de installatie erop zit, komen we indien nodig bij je langs om de configuratie op lokale systemen af te ronden. We zorgen dat je door middel van een e-mailclient op je computer, tablet of telefoon toegang krijgt tot de online mailboxen en zorgeloos kunt versturen en ontvangen.