Jongga Europe

Voor Jongga Europe hebben wij een analyse uitgevoerd voor het optimaliseren van een WordPress website die erg verouderd was. 

Koreaanse gesneden Kimchi

Over Jongga Europe

De rigoureuze toewijding aan de kunst van kimchi fermentatie, met de meest authentieke ingrediënten, heeft Jongga het Nr. 1 kimchi merk wereldwijd gemaakt. Ze zijn het eerste merk wereldwijd dat verpakte kimchi producten heeft geïntroduceerd. Nu, met een uitgebreid assortiment aan topkwaliteit kimchi producten, introduceren ze de authentieke smaken en gezondheidsvoordelen van kimchi aan de fijnproevers van de wereld

Upgraden

We hebben de oude WordPress omgeving, die draaide in een verouderde serveromgeving, geupdate naar een nieuw niveau. De website is hierdoor sneller en veiliger.

Onderhouden

Om de website snel en gebruiksvriendelijk te houden, maar ook veilig en betrouwbaar, onderhouden we de website op periodieke basis. We nemen het team van Jongga alle werkzaamheden uit handen.

Training

We trainen het team van Jongga zodat ze weten hoe ze de website kunnen inzetten voor campagnes, productuitingen of het plaatsen van recepten. We organiseren deze meetings op locatie of online.

Screenshot 2023 12 14 at 21.43.47 min