Fresh Food Apeldoorn

Een écht Apeldoorns familiebedrijf dat smaakvol onderneemt in de regio, was opzoek naar een nieuwe website waarop klanten gemakkelijk hun maaltijden konden bestellen en laten bezorgen. 

Bekijk project
Personeel bezig met bereiding van maaltijden

Over Fresh Food Apeldoorn

Fresh Food Apeldoorn is een echt Apeldoorns familiebedrijf. Ontstaan vanuit de passie voor gezonde en eerlijke voeding voor iedereen. Geen massa productie maar persoonlijk contact en ambachtelijke bereidingen. In de moderne keuken aan de Hoenderparkweg bereiden we dagelijks warme en gekoelde maaltijden, hapjes, lunches, buffetten en nog veel meer smakelijke producten.

Met Fresh Food Apeldoorn wil ik terug naar waar het allemaal om draait.. de gast, het product, de beleving

Waar we Fresh Food Apeldoorn mee mochten helpen...

Van begin tot eind hebben we samen met de klant een geheel nieuw project opgezet waarbij expertise op verschillende vlakken was vereist. 

Ontwerp

Een grondige analyse van de markt en de doelgroep van Fresh Food Apeldoorn. Dit stelde ons in staat om diepgaand inzicht te krijgen in de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Vervolgens hebben we de creatieve geest aan het werk gezet en een op maat gemaakt webdesign ontwikkeld dat de unieke identiteit van Fresh Food Apeldoorn weerspiegelt.

E-commerce

Om de klanten van Fresh Food Apeldoorn in staat te stellen maaltijden online te bestellen, hebben we een op maat gemaakt webshopsysteem ontwikkeld, waarin maaltijden per week ingepland kunnen worden, en per bestelling de bezorgdatum en -tijd kan worden bepaald door de klant. 

Infrastructuur

We hebben de infrastructuur voor de website van Fresh Food Apeldoorn vanaf de grond opnieuw opgezet. Denk hierbij aan hosting, maar ook de koppeling met Microsoft 365 voor zakelijke e-mail. Dit zorgt voor een uitstekende performance en samenwerking tussen de website en hun interne bedrijfsprocessen.

Screenshots

Een impressie van dit project in screenshots

  • Screenshot from 2023 06 17 15 56 42
  • Screenshot from 2023 06 17 15 57 00
  • Screenshot from 2023 06 17 16 29 19