Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten, recent werk of heb je vragen omtrent je eigen website? Wellicht vindt je hieronder het antwoord. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je het antwoord niet kunt vinden!

Website

Jazeker. We bouwen veel van onze website gericht op gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten. En wij begrijpen dat u niet zit te wachten op allerlei technische code. Daarom kunt u bij bijvoorbeeld kiezen voor een zogenoemd 'drag & drop' systeem. Hiermee wijzigt u uw website makkelijk door te klikken en schuiven met elementen.

We hanteren voor verschillende taken vaak verschillende uurtarieven. Het is dus helemaal afhankelijk van de gewenste functionaliteit en met behulp van welke software uw website wordt ontwikkeld. Vraag gerust naar een offerte. Voor meer informatie kun je onze tarieven bekijken.

We begrijpen dat veel mensen bekend zijn met WordPress als hét platform voor websiteontwikkeling. Echter, wij kiezen er bewust voor om geen WordPress websites te maken. Laat ons uitleggen waarom.

  1. Veiligheid: WordPress, als het meest populaire CMS ter wereld, is vaak het doelwit van hackers. SilverStripe daarentegen, biedt een robuustere beveiligingsinfrastructuur, waardoor uw website minder kwetsbaar is voor potentiële bedreigingen.
  2. Maatwerk: Hoewel WordPress duizenden plugins en thema's biedt, kan dit soms leiden tot prestatieproblemen en conflicten tussen plugins. SilverStripe is ontworpen met maatwerk in gedachten, wat betekent dat uw website precies kan worden afgestemd op uw behoeften zonder overbodige bloat.
  3. Prestaties: SilverStripe-websites zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Dit betekent dat uw website sneller laadt, wat zowel goed is voor de gebruikerservaring als voor SEO.

Een CMS, wat staat voor Content Management System, is eigenlijk een handige tool waarmee je makkelijk de inhoud van je website kunt beheren. Denk aan het toevoegen van teksten, foto's of video's. Het mooie is: je hebt geen technische kennis nodig! Dus of je nu een blog wilt schrijven, een foto wilt toevoegen of een nieuwe pagina wilt maken, met een CMS kan dat allemaal eenvoudig en snel. En als je wilt dat alleen bepaalde mensen iets op de website kunnen plaatsen, dan kun je dat ook instellen. Kortom, een CMS maakt het leven van iedereen die met websites werkt een stuk makkelijker!

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat dat de verbinding tussen de website van een gebruiker en de server beveiligt. Het zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen de twee worden uitgewisseld, zoals persoonlijke informatie of creditcardgegevens, privé en versleuteld blijven. Wanneer je een website bezoekt met een SSL certificaat, zie je vaak een hangslotje in de adresbalk van je browser, wat aangeeft dat de verbinding veilig is.

Het hebben van een SSL certificaat voor je website is belangrijk om meerdere redenen. Ten eerste beschermt het de gegevens van je bezoekers, wat essentieel is als je bijvoorbeeld een webshop hebt of als mensen zich moeten aanmelden op je site. Ten tweede kan het hebben van een beveiligde website je SEO-rangschikking verbeteren, aangezien zoekmachines, zoals Google, beveiligde websites hoger waarderen. Ook helpt het om het vertrouwen van je bezoekers te winnen. Mensen zijn eerder geneigd om persoonlijke informatie te delen of aankopen te doen op een website die ze vertrouwen en het zien van dat hangslotje kan hen net dat beetje extra zekerheid geven.

Facturering

Doorgaans berekenen wij een percentage van 40% als aanbetaling. Daarna dient 20% van het overeengekomen offertebedrag gedurende de uitwerking te worden voldaan. Na oplevering volgt het restant (40%) van het totaal.

Dat kan. Wij gebruiken Moneybird en kunnen je toegang geven tot een omgeving om je eigen facturen in te zien. Neem hiervoor contact met ons op.