Waterman Financieel Advies

Persoonlijk en deskundig advies op maat, dat is waar het bij Waterman Advies om gaat. Dankzij onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en kennis van zaken hebben we samen met The Brand Movement een nieuwe website opgezet.

Bekijk project

Wat we voor Waterman Advies konden betekenen

Onze klant was opzoek naar een manier om hun grote hoeveelheid kennis en expertise op een gestructureerde manier te kunnen tonen op een nieuwe website. Daarbij diende de huisstijl van het bedrijf behouden te blijven. We hebben voor Waterman Advies, in samenwerking met The Brand Movement een uitgebreide analyse van alle informatie gemaakt, waarna we een contentstructuur hebben opgezet. 

Op basis van die structuur hebben we de website vanaf de grond opnieuw opgebouwd met een modern en veilig CMS, waardoor Waterman Advies gemakkelijk in staat is om nu zelf hun eigen website te beheren door middel van drag & drop

In beeld

  • Screenshot from 2023 06 17 23 34 05
  • Screenshot from 2023 06 17 23 34 49
  • Screenshot from 2023 06 17 23 34 32
  • Screenshot from 2023 06 17 23 34 16

Onze werkzaamheden tijdens dit project

Van begin tot eind hebben we samen met de klant een geheel nieuw project opgezet waarbij expertise op verschillende vlakken was vereist. 

Business analyse

We hebben de interne bedrijfsprocessen alsmede de wensen van de klant omgezet in een heldere, overzichtelijke paginastructuur die de bezoeker duidelijkheid biedt over de diensten die Waterman Advies aanbiedt.

Ontwikkeling

Na het aangeleverd krijgen van het ontwerp, heeft DENNISPRINS.NL dit uitgewerkt tot een technisch eindproduct waarbij werd gefocust op moderne webtechnieken. Dit resulteert in een snelle, reactieve website die prettig is in gebruik op elk denkbaar apparaat.

Optimalisatie

Denk hierbij aan optimalisatie door middel van Google Lighthouse, Google Tag Manager maar ook het zo efficient mogelijk laden van afbeeldingen en andere elementen op een website die relatief groot zijn.