O'food Europe

Voor O'food Europe hebben wij een uitgebreide analyse uitgevoerd gericht op het verbeteren van een WordPress website die aanzienlijk verouderd was. Deze analyse omvatte een diepgaande beoordeling van zowel de technische aspecten als de gebruikerservaring, met als doel de website te moderniseren en te optimaliseren voor huidige en toekomstige behoeften.

Doenjang Jjigae saus

Over O'food Europe

O'Food, het internationale gezicht van Chung Jung One, Korea's vooraanstaande levensmiddelenproducent, staat bekend om zijn authentieke Koreaanse condimenten zoals Gochujang. Het merk eert de eeuwenoude tradities van Korea's culinaire erfgoed, waarbij de echtheid en superieure smaakkwaliteit centraal staan. Sinds de oprichting in 1956, heeft O'Food zich toegelegd op het verfijnen van de traditionele Koreaanse fermentatietechnieken. Het merk blijft wereldwijd liefhebbers van eten boeien met zijn unieke, gezonde en innovatieve benaderingen om gerechten te verrijken met de distinctieve smaken van Korea.

Updaten

De vorige WordPress setup, gehost op een gedateerde serverinfrastructuur, is geüpgraded naar een modernere standaard. Deze verbetering heeft geresulteerd in een snellere en veiligere website.

Onderhouden

Om ervoor te zorgen dat de website zowel snel en gebruiksvriendelijk als veilig en betrouwbaar blijft, voeren we regelmatig onderhoud uit. Hiermee ontzorgen we het team van O'food volledig door alle gerelateerde taken op ons te nemen.

Training

Het team van O'food wordt door ons getraind in het effectief gebruiken van de website voor campagnes, het presenteren van producten en het publiceren van recepten. Deze trainingssessies worden zowel op locatie als online georganiseerd.

Screenshot 2023 12 14 at 21.59.35 min

De website van O'food Europe