Over ons

DENNISPRINS.NL maakt websites en is uw grafisch ontwerper in de regio Apeldoorn.

In 2014 is DENNISPRINS.NL opgericht door mij, Dennis Prins. We spreken op deze website over ‘we’, omdat ik vaak samen met andere freelance webdevelopers en -designers een eindproduct oplever.

We maken websites, webshops, verzorgen grafisch ontwerp en helpen u met de optimalisatie van uw website op het gebied van SEO. We doen dit inmiddels al 5 jaar met veel plezier en met passie voor het vak in de regio Apeldoorn. Samen met onze klant maken we van vrijwel elk idee een prachtige website, webshop of grafisch ontwerp.

Hoe het begon

In 2013 ben ik gestart met de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar ben ik opgeleid tot Front-end developer en UX-designer. In 2014 ben ik gevraagd om voor Nexus Themes, een team van WordPress thema ontwikkelaars, als freelancer bij te dragen aan het totale portfolio thema’s in hun bestand. Die klus nam ik met veel genoegen aan en ik besloot om deze werkzaamheden dan ook te gaan combineren met het voeren van een eigen eenmanszaak.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en hebben we opdrachten mogen doen voor onder andere DDG Smart Marketing in Soest, Stadsbakkerij Van der Wal Jolink met meer dan 10 vestigingen en voor DISQ Mobile Gym, een mobiel fitnessapparaat, bekend van onder andere RTL 4. Maar ook lokale bedrijven kunnen bij ons terecht. Denk aan FRESH! Catering en Fresh Food Apeldoorn, Tai Chi Apeldoorn en Coaching bedrijf Naar Essentie.

Onze norm: persoonlijke service

Vanaf het begin heb ik persoonlijke service als unieke waarde willen stellen, boven commercie. Zo zijn we niet te lui om bij u langs te komen wanneer het even niet wil lukken met het instellen van uw e-mail en vinden we het belangrijk mee te denken met wat voor u van belang is en u het meeste voordeel oplevert.

$SchemaOrgJson