Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze diensten, producten of heeft u vragen omtrent uw eigen website? Wellicht vindt u hieronder het antwoord.

Kan ik een website die door jullie wordt ontwikkeld, ook zelf beheren?

Jazeker. We bouwen veel van onze website gericht op gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten. En wij begrijpen dat u niet zit te wachten op allerlei technische code. Daarom kunt u bij bijvoorbeeld kiezen voor een zogenoemd 'drag & drop' systeem. Hiermee wijzigt u uw website makkelijk door te klikken en schuiven met elementen.

Wat kost een website bij jullie?

We hanteren voor verschillende taken vaak verschillende uurtarieven. Het is dus helemaal afhankelijk van de gewenste functionaliteit en met behulp van welke software uw website wordt ontwikkeld. Vraag gerust naar een offerte.

Maken jullie ook WordPress websites?

Indien u kiest voor een website, kunt u bij ons vragen naar een WordPress website. WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld en is dat niet zonder reden. Het is een CMS waarin op gemakkelijke wijze veel functionaliteit is te implementeren.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management System (CMS). Met behulp van een CMS is het gemakkelijk voor u als klant om, nadat uw website is opgeleverd, wijzigingen aan te brengen. U heeft hiervoor dan geen technische kennis nodig en dat scheelt u een hoop tijd en geld. We maken op dit moment websites in twee verschillende CMS'en, te weten: SilverStripe en WordPress.

Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat is eigenlijk het bewijs naar de bezoeker op uw website dat de verbinding tussen de server waarop uw website staat, en de computer van de bezoeker beveiligd is. Dit betekend dat data die tussen deze beide partijen wordt uitgewisseld, niet kan worden onderschept door derden. Wij leveren standaard SSL-certificaten bij alle door ons opgeleverde websites.