Websites

Wilt u een website laten maken?

DENNISPRINS.NL in Apeldoorn maakt websites. Maar we verzorgen ook de ontwikkeling en de technische handelingen die er bij komen kijken om uw website online te zetten. We werken uw website uit vanaf bijvoorbeeld een functioneel ontwerp of een concept, zodat deze ook daadwerkelijk kan gaan functioneren op bijvoorbeeld een domeinnaam. Wilt u uw website door ons laten maken?

Maatwerk website

Als professioneel website developer houden we ervan om maatwerk websites op te leveren. Dat wil zeggen dat al uw wensen kunnen worden geimplementeerd in het uiteindelijke resultaat, zonder dat er significante belemmeringen zijn. We bouwen websites dus echt op maat.

Door middel van een CMS kunt u zelf eenvoudig de content op uw website beheren, zonder dat er technische kennis van u verwacht wordt. Afhankelijk van de eisen waaraan uw website moet gaan voldoen, bekijken we welk CMS daarvoor het meest geschikt is. Daarin onderscheiden we ons van anderen. Waar velen u bij voorbaat zullen voorzien van een WordPress website, laten wij u daar alleen kennis mee maken wanneer dat echt de juiste oplossing is. Andere oplossingen die we bieden zijn een website, gebouwd in SIlverStripe CMS. Hierin kunnen we u nog meer maatwerk bieden.

Content Management System voor uw website

Door middel van een Content Management System kunt u zelf eenvoudig de content op uw website beheren, zonder dat technische kennis vereist is. Er zijn tientallen CMS’en waarmee uw website gemaakt kan worden. Wij maken websites met voornamelijk twee CMS'en: WordPress en SilverStripe. Lees hier meer over SilverStripe.

Voordelen van een CMS

  • Snel en gebruiksvriendelijk uw website aanpassen;
  • Geen kennis van technische computertaal vereist;
  • Vrijwel eindeloze functionaliteit;
  • Veilige website dankzij een actieve achterliggende community.

Laat nu uw website maken

DENNISPRINS.NL maakt websites voor particulieren en bedrijven in de regio Apeldoorn. We doen dit met jarenlange kennis en ervaring, maar bovenal met passie en plezier. We zorgen voor een perfecte eindresultaat, waarop u en ook wij trots kunnen zijn.

Contact opnemen